منتديات اردني

منتديات اردني


 
الرئيسيةالرئيسية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  التسجيلالتسجيل  الأعضاءالأعضاء  دخولدخول  
 لاعراسكم لاعياد ميلادكم لنجاحكم
لسهراتكم ولقضاء وقت ممتع مع الموسيقى
دي جي زيد هو الافضل
DJ ZAID
تليفون 0785721883
5627783
فرصة عمل تجاري - اتصل وما رح تخسر 962796287757+ إذا ترغب بزيادة دخلك الشهري اتصل فورا ولا تتردد مع الأردن للأبد........
بعون الله افتتحننا مطعم معجنات لبناني وششبرك
الأسعار روعه والطعم رائع
الشيف لبناني أكلو ونفسو عالأكل روعة
... للتواصي 0797658502
المواضيع الأخيرة
» إستراتيجية الهروب
الإثنين 11 سبتمبر 2017, 8:02 am من طرف saad forex

» تعريف الأسهم
الإثنين 11 سبتمبر 2017, 7:59 am من طرف saad forex

» ممكن ترحيب؟؟!!
الثلاثاء 08 أغسطس 2017, 7:53 pm من طرف hanan

» صور العقبة
الثلاثاء 08 أغسطس 2017, 7:50 pm من طرف hanan

» كنائس لاليبيلا في اثيوبيا المنحوته في الصخر
السبت 29 يوليو 2017, 8:27 am من طرف hanan

» ادارة الوقت فى الفوركس
الأربعاء 19 يوليو 2017, 1:29 am من طرف saad forex

» ادارة المخاطر
الأربعاء 19 يوليو 2017, 1:28 am من طرف saad forex

» مرحبـآ كيفكم :) ـآشتقتلكم
السبت 03 يونيو 2017, 1:01 am من طرف hanan

» اردني والعز والله بلبقلي
الخميس 25 مايو 2017, 2:53 pm من طرف غزاله اردنيه

» دردشه ..... صفحه للتواصل بين اعضاء المنتدى الاعزاء
الجمعة 05 مايو 2017, 3:09 pm من طرف غزاله اردنيه

» لكل اردنية نشمية
الجمعة 05 مايو 2017, 3:00 pm من طرف غزاله اردنيه

» القياس المستخدم
الأربعاء 26 أبريل 2017, 11:33 pm من طرف saad forex

» العملاء الذين يخسرون
الأربعاء 26 أبريل 2017, 11:24 pm من طرف saad forex

» دورة ادارة المخازن والمواد وأساليب التعامل مع المخزون الراكد 2017
الأربعاء 19 أبريل 2017, 2:56 pm من طرف مركز جلف للتدريب

» دورة احدث الممارسات العالمية في إدارة المشتريـات , إمدادات الطلب وإدارة المخـزون 2017
الأربعاء 19 أبريل 2017, 2:53 pm من طرف مركز جلف للتدريب

» دورة إعداد وتنظيم المؤتمرات والمعارض 2017
الأربعاء 19 أبريل 2017, 2:48 pm من طرف مركز جلف للتدريب

» دورة تصميم مخازن التبريد والتجميد
الثلاثاء 11 أبريل 2017, 4:33 pm من طرف مركز جلف للتدريب

» دورة الأنظمة الهندسية للضواغط الحلزونية في التكييف
الثلاثاء 11 أبريل 2017, 4:31 pm من طرف مركز جلف للتدريب

» دورة طرق مكافحة تلوث الهواء والتحكم فيه
الثلاثاء 11 أبريل 2017, 4:25 pm من طرف مركز جلف للتدريب

» دورة قيــادة التغيــير المؤسسـي - دورات الادارة والقيادة والتطوير الذاتي
الخميس 06 أبريل 2017, 1:30 pm من طرف مركز جلف للتدريب

الاعضاء المميزون

         وسام التميز
      للأعضاء
        وذلك لتميز
          ادائهم

    شاطر | 
     

     ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا

    استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
    كاتب الموضوعرسالة
    hanan
    المديره العامه
    المديره العامه
    avatar

    انثى
    الاداره
    عدد الرسائل : 8606
    العمر : 63
    تاريخ التسجيل : 25/01/2008

    مُساهمةموضوع: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا   الأربعاء 01 مايو 2013, 5:15 pm

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    ومع وصفة جديدة من مطبخ منال العالم الرائع بالصور....

    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا

    وطبعا الموضوع منقول ولكن مجرب وبيشهي...

    ياااااااااارب تعجبكم ان شاء الله....

    أولا: المقادير:





    ثانيا: طريقة الإعداد:

    1- نجيب الستيك ونتبله بالملح والفلفل وزيت الزيتون (قالت ممكن نستخدم بفتيك اللحم هيبقى حلو برضه في الوصفة دي مش لازم ستيك).
    2- نجيب طاسة ونحط شوية زيت او زبدة حسب الرغبة ونسيبه يسخن كويس لحاد اما ييدخن.
    3- نحط قطع ستيك اللحم في الزيت الساخن.



    4- نخلي النار عالية عشان اللحمة متلحقش تنزل ميتها ونقلب على الوجهين كل
    شوية لحاد اما نوصل للون الدهبي وتبقي اللحم 3/4 سوا تقريبا.



    5- نشيل الستيك ونحطه في طبق الفرن ونروح بقى نعمل الصلصة.



    6- نجيب البصل المجروش ونحطه في نفس الطاسة اللي شوحنا فيها اللحم ولو الزيت قليل نزوده شوية.



    7- نقلب البصل في الصوص وطبعا بياخد اللون البني شوية ونحط فصين توم كمان ونقلبهم شوية في الزيت ياخدوا اللون.



    8- نزود المشروم والتوابل حسب الرغبة ونقلب شوية.



    9- نجيب كوب مرق او ماء ونزود على الصلصة ونغطي في نفس الوقت عشان الدخان ميطلعش بره.



    10- بنلاقي المية خدن لون الصوص ونسيبها 3 دقايق كده تتسبك معاه.



    11- نزود كوب الكريمة والطماطم المقطعة مكعبات ونقلبهم على الصلصة وكده الصلصة تقريبا خلصت.



    12- نروح لطبق الفرن ونحط الصوص على الستيك.



    13- نجيب طماطماية متوسطة ونقطعة شرائح ونحطها فوق الصلصة وشوية جبنة
    موتزاريللا كمان بتدي طعم حلو اوي وندخلها الفرن لمدة 1/2 ساعة تقريبا على
    حرارة متوسطة (180 درجة)



    ممكن بقى منحطش الستيك في الفرن وبعد اما خلصنا الصلصة نرجع تاني الستيك
    للطاسة ونغطيها ونسيبها تقريبا 1/2 ساعة لحاد اما تستوي كويس طبعا حسب نوع
    اللحم لكن لما تتحط في الفرن ونزود الطماطم والموتزاريللا هتدي طعم كتير
    لطيف (على رأي الست منال)


    وده الشكل بعد تمت خرجت من الفرن وحطيناها في أطباق التقديم



    وبالهنا والشفا

    _________________



    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
    معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.ordonee.com
    بسمه
    نائبة المديره
    نائبة المديره
    avatar

    انثى
    وسام التميز
    عدد الرسائل : 4951
    العمر : 66
    تاريخ التسجيل : 28/11/2010

    مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا   السبت 04 مايو 2013, 9:58 pm

    ممممممممممممممممممم

    جعت و الله هههههههههههههه

    تسلمي حنون

    محبتي

    _________________
    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
    معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
    hanan
    المديره العامه
    المديره العامه
    avatar

    انثى
    الاداره
    عدد الرسائل : 8606
    العمر : 63
    تاريخ التسجيل : 25/01/2008

    مُساهمةموضوع: رد: ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا   الأحد 05 مايو 2013, 11:20 am

    بسمه انا اسفه اني جوعتك Very Happy Very Happy
    شكرا لمرورك الكريم

    _________________



    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
    معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.ordonee.com
     
    ستيك البقر بصلصة المشروم والكريمة والموتزاريللا
    استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
    صفحة 1 من اصل 1

    صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
    منتديات اردني :: منتدى الاسره :: قسم المطبخ-
    انتقل الى: